Varför..

Har jag så svårt att skriva i en blogg varje dag..? Jag behöver ju inte skriva många rader.. Och jag är ju ändå inne på nätet varje dag.. jag kanske inte har så mkt att skriva om.
Idag blir det jobb vid 4 iaf, innan det ska jag träffa Kattis som jag inte umgåtts med på år och dar.
Och innan Cecila kommer ska jag städa pappsens hus. Det är sååå jävla tråkigt, men det är ju en tusenlapp extra i månaden iaf. :) Vet inte vad jag ska skriva om mer nu.. haha! Men det vart ju några rader iaf. :)
HERRÅÅÅ!

Biggest Looooooser

Där skulle jag vilja vara med! :D Dom verkar ha sjukt kul! Och går ner i vikt, såklart. Haha!
Snart är det bästa programmet EVER, andra avenyn. Men först duscha. och eftersom att Rasmus fick röka på toan idag, så skulle han vara extra snäll mot mig ikväll. Jag väntar med spänning. ;) Meeeeeeeeen, han fick nyss åka på jour så han somnar nog om sisådär.. en timme. 

Bajsa&duscha. Hejdå.

Magsjuka och svininfluensa..

Kan det inte vara någon måtta på sjukdommarna!!!?? Nu har Amanda, aka minsta systern, fårr magsjuka.. Som tur är är inkubationstiden ca 3 dagar, och dom här tre dagarna har jag och Cecilia, aka, mellan systern och min brukare, hållt oss väl borta från henne. Men min kära kusse Anna påpekade att smittan är luftburen.. yeeeey!! och Cecilia som har imunförsvar 0 kommer ju förmodligen drabbas. och det är fan inte lätt att ta hand om ett magsjukt, svårt handikappat barn.. Men som TUR är är jag så förbaskat SMART så jag bad pappa skicka henne på kortis. Alltså ett korttidscenter för handikappade ungdommar och barn. Så där kommer hon vara från och med att hon slutar skolan idag tills på måndag eftermiddag. jag hoppas och ber att hon slipper att bli sjuk iaf. Och att personalen på kortis har koll på henne när hon sover.. Hon har nämligen svårt för att lägga sig på sida så ligger hon på rygg och börjar kräkas.. Ja resten kan ni räkna ut själva... Sen på tisdag ska hon vaccineras för grissjukan, så då är risken att hon börjar må illa också pga påfrestningarna, så jag är ledig from ikväll vid 22 tills på onsdag nästa vecka. Visst är det skönt med ledighet, men ekonomin mår inge vidare. Men men, Cecilias hälsa kommer först! Kom nyss på att hon även är på koris mellan den 19e och 23e.. Ajajaj!
Nog om sjukdommar, nu ska jag åka till affären och köpa vitpeparkorn, är man hypokondriker 2000 så är man!

Här kommer en bild på min stora lilla tjej också! :D


Det bubblar!!

I mitt bröst.. Eller lungorna kanske.. Vet ej, men det är sjukt irriterande!
Idag shoppade jag åt Cecilia för nästan 900 spänn, hon ska ju på disco imorron! :D
Jag har ont i huvudet, det är nog hostan.. :(
Nej nu ska lyxfällan ses på. :)

Kartprov.. För FEMTE gången...

Och inte lyckades jag bättre för det.. Nej nej, jag fick 7 rätt, man ska ha 11... Men den här gången fick jag iaf fler än 3! :D Och faktum är att jag faktiskt förstod vad jag höll på med! :) Men men, inte blev jag godkänd för det.
Men de är bara påt igen! :D
Nej nu är det dax för den dagliga dammsugningen sen ska jag och Amanda till pappa för att hämta upp Cecilia sen bär det av till perrongen. På återhörande!

Jobb jobb jobb..

Jag ska börja med att säga att jag INTE klagar på att få jobba, det är SUPERBRA, men när man har planer för dagen och dom bara förstörs pga av jobb, då är det inte roligt.. Jag skulle åka till pappa en sväng på förmioddagen och sen träffat Jossan för fösta gången på evigheter! Jag klagar inte på själva jobbet, utan att vara vikarie SUGER! Som tur är vet nog Jossan hur det kan vara. Jag vill ha ett fastjobb, nu...

RSS 2.0